vrijdag 30 januari 2009

ISAAC voor tweede keer in Technology Fast 50


Eindhoven, 10 oktober 2008 - ISAAC Software Solutions is op de 21ste plaats geëindigd in de Technology Fast 50 van accountancyfirma Delloite. Die goede positie in de ranglijst van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland, heeft ISAAC te danken aan een omzetgroei van maar liefst 789 procent over de laatste vijf jaar. De uitslag werd op 9 oktober jongstleden door Deloitte bekend gemaakt. In 2007 was ISAAC ook genomineerd, als enige uit de brainport Eindhoven, en bereikte toen de 27e plaats.

ISAAC Software Solutions houdt zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling van online applicaties. Het Eindhovense bedrijf is in acht jaar uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van internettechnologie, met ruim 35 medewerkers en gerenommeerde internationale bedrijven in haar klantenpakket. Met innovatieve oplossingen stond ISAAC aan de wieg van vele vernieuwingen in de e-business.Volgens CEO Mark Hoogendoorn is de aanhoudende groei te danken aan de bijzondere combinatie van creativiteit en technische kennis en vakmanschap. Hoogendoorn: "Dankzij die mix kunnen we de toepassing van softwaresystemen en de online activiteiten van onze klanten doeltreffend integreren in hun bedrijfsvoering. Onze oplossingen leveren een directe bijdrage aan het bedrijfsresultaat van de opdrachtgever. En dáár gaat het tenslotte allemaal om."

Strenge criteria

De Technology Fast 50 van Deloitte werd dit jaar voor de negende keer georganiseerd. Voor deelname aan de verkiezingen gelden strenge criteria. Zo moet onder meer een substantieel deel van de omzet uit zelf ontwikkelde technologie komen en moet de kandidaat veel aandacht besteden aan Research & Development. Er moet een minimale omzet van 50.000 euro in het basisjaar zijn gerealiseerd en een minimumomzet van 800.000 euro in 2007. De procentuele stijging over de afgelopen vijf jaar ten opzichte van het basisjaar bepaalt de plaats op de ranglijst.


ISAAC vaste partner van o.a. grote retailbedrijven

ISAAC creëert de middelen om efficiënt te ondernemen via internet met bijvoorbeeld strategische internetcampagnes en software voor de koppeling met bedrijfssystemen. Het bedrijf ontstond in 1999 aan de Technische Universiteit Eindhoven en leerde al snel op eigen benen te staan. Inmiddels werkt ISAAC voor grote organisaties als LaSer Lafayette Services Nederland (bekend van o.a. PrimeLine, Directa en cobranded Visa kaarten), De Harense Smid en Impact Retail. ISAAC maakte onlangs bovendien haar samenwerking bekend met Repay International, de aanbieder van het duurzame creditcardconcept ClimaCount. Als prefered partner realiseert ISAAC de ICT-componenten voor het internationale klimaatcompensatieprogramma.

-----------------------------
Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Mark Hoogendoorn, tel. 040 2908979