donderdag 4 december 2008

Trace je kerstcadeaus met Twitter

De feestdagen staan weer voor de deur en snel zal de stad weer overladen worden door enthousiaste koopjesjagers. Helaas is parkeren rond deze tijd van het jaar een probleem, je kunt je bijna geen weg banen in de binnenstad en de rijen bij de kassa zijn zo lang dat je het liefst snel naar huis terug wilt rennen. Wat doe je ook in de stad met deze drukte? Online bestellen is een goed alternatief als je niet tegen die drukte kan, zeker als het ook nog gratis thuis wordt bezorgd.Zou het niet geweldig zijn als ze je een "tweet" sturen over waar je bestelling zich bevindt?
Voor de online koopjesjagers is nu dus iets nieuws bedacht door "TrackThis". Hiermee ontvang je updates van de locatie van je pakketje via Twitter. Je krijgt tweets wanneer jouw pakketje verzonden is, bij een distributeur terecht is gekomen, de vrachtwagen op gaat en bij je aan de deur is geweest.

Persoonlijk vind ik dit een van de beste Twitter tools die ik tot nu toe gezien heb, en zoveel heb ik er eigenlijk nog niet gezien... Het is een knap staaltje denkwerk geweest.